logolifecare.jpg

Home | Compania | Plan de afaceri | Promotii permanente | Parteneri | Produse Krauter | Contract Life Care | Formular de inscriere | Contact

                                       Vreau sa devin partener LIFE CARE !                         

sediu_lifecare_europa.jpg

Life Care Corp. este compania ce reprezinta  EXCLUSIV in Romania, Bulgaria, Serbia si Moldova pe cei mai puternici si cei mai premiati producatori BIO din lume:

 • Logona
 • AlmaWin
 • BioVera
 • Indra
 • Dynamic Health

Gama de produse este formata in special din produsele BIO: detergenti, produse de ingrijire corporala naturale, cosmetica decorativa (make-up) si suplimente nutritive.

In viitorul apropiat vor fi disponibile servicii de telefonie mobila/fixa, internet, produse electronice.

 • In prezent are peste 60.000 de membrii inregistrati, cu o creştere lunară de peste 10%. Oricine poate deveni consumator. Daca doreste, poate chiar porni o afacere personala (similara unei franchize) pe baza acestor produse.
 • Life Care foloseşte o platformă Multi Level Marketing, cel mai complex şi recompensatoriu sistem de management al unei reţele de consumatori. Fiecare cumpărătură este răsplătită pe baza unei evidenţe computerizate si pe baza unei grile de bonificatii predefinite.
 • Life Care este compania ce dezvolta si sustine comunitatea BIO (adica orice persoana interesata de produse BIO si stilul de viata BIO si este dispusa sa impartaseasca aceasta preocupare).

Life Care este o companie care pune pret pe calitate. Pentru a oferi servicii de calitate si produse de calitate Life Care este o companie certificata ISO 9001

Life Care este unul dintre initiatori Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de produse BIO din Romania si este un puternic sustinator prin actiuni de lobby a reglementarii legislatiei Bio in Romania.

In acelasi timp Life Care este un membru activ in Asociatia RODSA ( Romanian Direct Selling Association ), avand responsabilitati in Comitetul Director RODSA.

                                   Vreau sa devin partener LIFE CARE !                                

onetiu.jpg

Misiunea Life Care este de a dezvolta o comunitate de oameni liberi,
educati si informati care sa influenteze definitoriu mediul social in care traiesc, prin calitate si viziune.

 

DECLARAŢIA DIRECTORULUI GENERAL

privind politica Life Care Corp

in domeniul calitatii

"Traim intr-o lume in care calitatea este lucrul cel mai important. Life Care isi propune sa fie intotdeauna la cel mai inalt standard atat prin produsele ce le ofera cat si prin serviciile conexe."

*Customer Share Marketing. Acesta este un plan de marketing organizat, externalizat si ofensiv ce are ca scop nu doar sa apropie, retina si fidelizeze consumatorul (recompensarea contiua a consumatorului pentru consum si feed back onest continuu) ci si sa creasca valoarea lunara a consumului de produse si servicii a fiecarui consumator prin produse unice, exclusive, cat mai naturale (+ servicii impecabile atasate) care aduc satisfactii (nr 1 conform studiilor: sanatate). In acelasi timp imprima valori personale si sociale.


Life Care este compania care intelege Customer Share Marketing si il implementeaza cu success. Cum ?

 • Organizat – foloseste o platforma Multi Level Marketing, cel mai complex si recomplensatoriu sistem de management al unei retele de consumatori. Fiecare cumparatura este rasplatita pe baza unei evidente.
 • Externalizat – pentru ca aceasta retea de consumatori se construieste prin recomandare, pe baza satisfactiei personale (de la consumator existent la cel nou) Life Care nu dispune de angajati responsabili de vanzari.
 • Ofensiv – doar 5% din populatie are abilitati de vanzator. Consultantii nu sunt vanzatori, ci consumatori satisfacuti care impartasesc acest lucru cunostintelor lor. Este ofensiv pentru ca iata, acest plan de marketing poate avea o “forta pasiva de vanzari” compusa din 95% din populatie ! De fapt consumatori multumiti !

Life Care apropie consumatorul prin necesitatea unor produse Bio si printr-o abordare prietenoasa, il retine prin serviciile de calitate oferite si il fidelizeaza prin sentimentul de apartenenta la o comunitate deschisa, in care consumatorul isi castiga locul si este binevenit sa faca ce ii place sa faca. In plus il extrafidelizeaza prin venituri in urma dezvoltarii unei retele de consumatori si prin premii speciale pe cei implicati in activitati de coordonare : premii IT, excursii, masina, etc.

 • Life Care creaza continuu canale prin care legatura companie - consumator sa fie una facila, onesta si respectuoasa. Disponibilitatea si accesul la produsele Life Care trebuie sa fie unul simplu, neexclusivist si construit in asa fel incat sa fie intotdeauna in avantajul consumatorului.
 • Life Care detine produse unice care ofera consumatorului sanatate, ingrijire si aport in nutritie. In plus incurajeaza consumatorul spre o viata echilibrata, aproape de familie si in mijlocul activitatilor ce le iubeste.
 • Life Care este activ in viata sociala prin sustinerea unor cauze ce sustin aceleasi valori si principii de viata.

Life Care este o companie a calitatii.

Calitatea si imaginea organizatiei noastre este pentru noi principiul de baza in afaceri, ea inseamna furnizarea de produse si servicii care sa satisfaca pe deplin cerintele specificate si implicite.

Prioritatile noastre pentru atingerea acestei politici sunt:

 1. satisfacerea clientilor;
 2. maximizarea eficientei activitatilor interne;
 3. calitatea produselor si serviciilor noastre sa nu fie un rezultat intamplator ci unul obtinut prin perseverenta, competenta si pasiune.

Pentru indeplinirea acestor deziderate, fiecare salariat al S.C. Life Care Corp S.R.L trebuie sa fie pe deplin constient de responsabilitatea personala faţă de calitatea muncii executate, criteriul fundamental fiind cel al valorii proprii adăugate.


Pentru asigurarea continuităţii funcţionării şi perfecţionării Sistemului de Management al Calitatii (SMC) tuturor angajatilor le revine obligatia de serviciu de a-si insusi si a aplica fara nici o derogare prevederile documentelor sistemului de management al calitatii şi de a transpune Ón viaţă principiul nostru Ón afaceri care pozitionează clientul in centrul atentiei tuturor activitatilor


In calitate de administrator Ómi exprim angajamentul pentru asigurarea resurselor materiale, umane, de timp şi implicarea personala Ón vederea implementarii, menţinerii şi Ómbunătăţirii continue a SMC Ón conformitate cu cerinţele referenţialului ales.


Onetiu Danut

                                        Vreau sa devin partener LIFE CARE !