logolifecare.jpg

Home | Compania | Plan de afaceri | Promotii permanente | Parteneri | Produse Krauter | Contract Life Care | Formular de inscriere | Contact

                                   Vreau sa devin partener LIFE CARE !                               

campanii_permanente.jpg

Programul permanent de fidelizare (Client Loyalty Program)


"Dupa fiecare 3 luni consecutive in care un partener a fost activ si a plasat comenzi personale de minim 200 PVA (cumulat in cele 3 luni), acesta este rasplatit in plus cu un BONUS DE LOIALITATE IN PRODUSE de 10% din valoarea comenzilor plasate in cele 3 luni.

Acest bonus se acorda pe viata in fiecare a patra luna si este valabil in luna in care se acorda.

 

                                  Vreau sa devin partener LIFE CARE !                                

poza_11_modif.jpg

Familia Muresan a primit un Volskwagen Passat la lansarea primei comunitati bio-organice de la Alba Iulia.

 

Intr-o atmosfera debordanta de entuziasm, au tinut discursuri d-na Ana Cosma - organizatoarea evenimentului, d-l Romeo Turculet despre reusita si putere de munca. Amfitrionul evenimentuli a fost d-l Milan Menghesi, Network Manager, Life Care Romania. Invitatul special al evenimetului a fost d-l Cristian Onetiu, director executiv, Life Care Romania.

In desfasurarea evenimentului, s-a remarcat interesul companiei pentru satisfacerea nevoii de informatie a participantilor la eveniment, si nu numai. Astfel, invitata , professor biolog, Nicoleta Sarbu, a explicat celor prezenti ce inseamna produse bio-organice si care sunt diferentele intre produsele bio-organice si cele, asa-zise naturale.

Surpriza serii a fost marcata de oferirea unei noi masini, Volskwagen Passat, familiei Muresan Romelia si Florin, ca recompensa pentru activitatea din ultimul timp.

                                   Vreau sa devin partener LIFE CARE !                                

costa_brava.jpg

Diamonds Vacation Spania Costa Brava.
 

Ce inseamana Diamonds Vacation? Life Care recompenseaza in fiecare an activitatea intensa a directorilor sai de TOP si ii invita in fiecare an intr-o destinatie exotica pentru 7 zile de relaxare si cunoastere reciproca. In anul 2007 aceasta excursie este in Spania.

Persoanele invitate sunt directori Life Care, care au atins intr-un an cel putin 8 calificari de minim Gold Manager.

 Acestia sunt oamenii cheie ai organizatiei noastre. Lor le uram: Bine ati venit in clubul Diamantilor!

Perioada: 27 septembrie pana in 4 octombrie, 6 nopti de cazare


Costa Brava, Povestea Tossa del MAR Marea, nisipul si muntii au creat aici un peisaj unic, idilic si spectaculos.Istoria se regaseste in aerul oraselului si in peretii monumentului Vila Vella. Multi artisti care isi cautau un un loc potrivit creatiei ajungeau in aceste locuri unde erau coplesiti de peisajele si oamenii deosebit de primitori. Astazi, la fel ca si atunci Tossa del Mar este un loc linistit si fresh ce iti face vacanta una de neuitat.


Persoanele invitate (alfabetic): Amarandei Lucia & Lucian, Brad Rica, Guban Ana, Gulacsi Mihai, Mercea Livia, Menghesi Milan & Camelia, Muresan Romelia & Florin, Tascau Gyongy & Claudiu, Turculet Romeo & Nela


CAZARE: 6 nopti cu demipensiune, check-in la ora 2pm, check-out la ora 11 am hotel Don Juan Tossa - 3 stele, aer conditionat, piscina, distanta pana la plaja de 450 metri.

 Alte servicii & produse incluse: Set produse soare, Prosop plaja, Croasiera zi pe Mediterana, Cina festiva, plecare

 Alte lucruri interesante de vazut & facut in zona*: Excursie in Barcelona, suntem la 50 de km apropiere, tren rapid direct ( 2 zile din 7 ) Shopping in Tossa del Mar si in cele 5 statiuni foarte aproopiate AquaGYM la piscina cu antrenor Cursuri de GOLF sau TENIS Plimbari cu Catamaranul *activitati independente neincluse in pachet. Program :

Bine ati venit in clubul Diamantilor si al viitorilor Diamanti!

 Un club in care vrei sa ramai pentru totdeauna, pentru ca vei fi tratat ca atare.

                                  Vreau sa devin partener LIFE CARE !