logolifecare.jpg

Home | Compania | Plan de afaceri | Promotii permanente | Parteneri | Produse Krauter | Contract Life Care | Formular de inscriere | Contact

                        Vreau sa devin partener Life Care!                             

contract_lifecare.jpg

Relatia Life Care Corp -Solicitant

1. S.C. Life Care Corp SRL desemneaza Solicitantul cu calificativul de Partener Life Care iar acesta accepta respectivul calificativ. Partenerul Autorizat va putea cumpara, revinde si distribui conform legii romane produsele S.C. Life Care Corp SRL si va efectua servicii de marketing, promovare, prospectare a pietei pentru aceste produse pe intreg teritoriul Romaniei.

2. Partenerul Neautorizat, in calitate de cumparator, poate achizitiona produsele S.C. Life Care Corp SRL, fara a incheia un contract de exclusivitate, si poate indruma (sponsoriza) alti parteneri. Partenerul Neautorizat, in calitate de cumparator, nu are dreptul de a revinde produsele S.C. Life Care Corp SRL. Daca acesta revinde produsele o face pe proprie raspundere si doar conform legislatiei romane in vigoare.

3. Colaborarea dintre Solicitant/Solicitanti si S.C. Life Care Corp SRL nu va putea fi calificata ca un raport individual sau colectiv de munca. Totodata, Partenerul Autorizat, in exercitarea activitatilor convenite in relatia de colaborare, nu va avea calitatea de agent, comisionar, broker, agent de aprovizionare si nici de reprezentant al S.C. Life Care Corp SRL. Partenerul Autorizat va cumpara si (re)vinde produsele S.C. Life Care Corp SRL in calitate de vanzator independent, actionand in nume propriu si in interes personal, doar in locurile si prin metodele agreate de "Ghidul Partenerului Life Care", "Codul etic al partenerului" si doar respectand legislatia romana in vigoare.

4. Colaborarea incepe de la data acceptarii de catre S.C. Life Care Corp SRL a ofertei facuta de Solicitant/Solicitanti sub forma Solicitarii. Dovada realizarii acordului de vointa, respectiv a acceptarii ofertei de catre S.C. Life Care Corp SRL consta in atribuirea catre solicitant si activarea Codului de partener Life Care.

5. Colaborarea este incheiata personal intre Solicitant/Solicitanti si S.C. Life Care Corp SRL iar drepturile si obligatiile ce decurg din aceast raport nu pot fi transferate de catre Solicitant/Solicitanti unui tert fara acordul prealabil scris al S.C. Life Care Corp SRL. Fiecare parte semnatara isi va achita individual taxele si obligatiile datorate organelor statului.

6. Colaborarea este incheiata pentru o perioada determinata, calculata dupa cum urmeaza: -pana la data de 31 decembrie a fiecarui an calendaristic in cazul in care acceptarea a avut loc inainte de 30 august; -pana la data de 31 decembrie a anului imediat urmator dupa cel al acceptarii, daca acceptarea a avut loc dupa 30 august.

Valabilitatea va fi prelungita pentru o perioada de inca un an, respectandu-se clauzele initiale, daca niciuna din parti nu o anunta pe cealalta in scris ca intentioneaza sa nu mai reinnoiasca parteneriatul. Intentia de a denunta parteneriatul va fi notificata in scris celeilalte parti cu cel putin 30 de zile inainte si cel mai tarziu pana la data de 15 decembrie a fiecarui an pentru anul calendaristic urmator. S.C Life Care Corp. poate dispune de sistarea acestei colaborari oricand cu un preaviz de 7 de zile fara a avea alte obligatii ulterioare acestei date fata de Solicitant.

7. Raporturile dintre Parteneri si S.C. Life Care Corp SRL vor fi guvernate de regulile acceptate de Solicitant/Solicitanti prin luarea la cunostinta a "Termenilor si conditiilor", si cele continute in "Ghidul Partenerului Life Care". S.C. Life Care Corp SRL isi rezerva dreptul de a modifica continutul "Ghidului". In cazul in care vor avea loc, modificarile vor intra in vigoare imediat ce vor fi publicate pe pagina de internet : www.life-care.com si partenerul Life Care isi va exprima acordul cu acestea prin marcarea campului corespunzator de pe site-ul societatii.

8. S.C. Life Care Corp SRL poate incheia Parteneriatul in urma unei notificari scrise pentru urmatoarele cauze: lipsa de performanta a activitatii Solicitantului; aducerea de injurii companiei Life Care Corp sau angajatilor acestora; refuzul Solicitantului de a se conforma regulilor parteneriatului stipulate in "Ghidul Partenerului Life Care" in vigoare; furnizarea de catre Solicitant a informatiilor false in vederea inducerii in eroare; acte ilicite savarsite de Partener.

IV. Conditii de livrare

Termenul de livrare este in limita a 72 de ore, socotit de la data preluarii comenzii Dvs. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, veti fi instiintat in acest sens. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. Informatiile despre produse si preturi sunt prezentate sub rezerva greselilor de tipar. Preturile produselor indicate in catalog nu se schimba in timpul valabilitatii catalogului decat in cazul unor variatii de curs EURO/LEI mai mari de 5%. .

 Preturile afisate cat si cheltuielile/ taxele suplimentare sunt cu TVA inclus. Produsele comandate vor fi livrate la adresa de livrare de catre o firma de curierat.

VI. Protectia datelor cu caracter personal

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 respectiv Directiva 95/46/EC, S.C. Life Care Corp S.R.L. este inregistrata la ANSPDCP sub numarul 10179/2008 si va prelucra si utiliza datele personale fara alte obligatii sau plati din partea clientilor sai, exclusiv pentru expedierea produselor comandate si pentru actiuni de marketing direct. Prin comenzile pe care le realizati va dati acordul expres si neechivoc ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate de catre S.C. Life Care Corp S.R.L. Datele completate pe formularele de comanda ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra si nu vor fi dezvaluite catre terte persoane. S.C. Life Care Corp S.R.L. garanteaza respectarea drepturilor conferite Dvs. de Legea nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, art.12-18, si Directiva 95/46/EC, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare; dreptul de acces la date; dreptul de interventie asupra datelor; dreptul de opozitie; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale; dreptul de a va adresa justitiei. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei cereri scrise si semnate, trimisa prin posta la adresa : S.C. Life Care Corp S.R.L. C.P. 284, O.P. nr. 1, Timisoara, Romania.

DECLARATIE : Solicitantul accepta, in calitate de Partener Life Care urmatoarea declaratie: "In conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001 si Directiva 95/46/EC, sunt de acord ca datele mele personale si cele ale societatii pe care o reprezint, cuprinse in prezenta declaratie, sa fie prelucrate si sa intre in baza de date a S.C. Life Care Corp SRL. Prelucrarea datelor se refera la: colectarea, inregistrarea, stocarea , modificarea, extragerea, stergerea, transferul de date catre alte filiale sau sucursale apartinand S.C. Life Care Corp SRL precum si transmiterea acestor date catre partile superioare in retea. Baza de date devine automat proprietatea S.C. Life Care Corp SRL. Partenerul poate cere in scris, odata cu rezilierea scoaterea datelor sale din baza de date S.C. Life Care Corp SRL.

Aceste clauze sunt considerate agreate odata cu completarea Solicitarii electronice sau tiparite.

                          Vreau sa devin partener Life Care